Golfaaminen on hauska harrastus ja vaikka itse pelaamiseen liittyykin paljon huvittavia sääntöjä, on ehdottomasti oudoimpia harrastukseen liittyviä asioita golfkentät, mitkä on rakennettu mitä omituisimpiin paikkoihin.

Golfkenttä vankila näkymällä

Louisianassa sijaitsee golfkenttä vankilan alueella ja tämän tarkemmaksi evät säännöt muutu millään muulla kentällä. Sen lisäksi, että itse vankila on yksi Amerikan verisimmistä paikoista, ei harrastajalla saa olla mukana aseita, tai omata rikosrekisteriä. Kentän varaaminen tulee tehdä vähintään 48 tuntia aikaisemmin ja kaikki ajoneuvot tutkitaan ennen alueelle astumista. Pelaaminen voidaan myös keskeyttää koska tahansa, mikäli vankilan johtaja näin päättää.

Nullarbor Links

Australiassa sijaitseva kenttä on rakennettu alueelle, josta ei löydy melkein mitään. Melkein 1 500 kilometrin pituinen kenttä on maailman suurin ja alustana on pelkästään hiekkaa, likaa ja kitukasvuista kasvustoa. Kun halutaan edetä pisteeltä toiselle, tulee myös ajaa noin 50 kilometrin pituinen matka, minkä aikana kerkeää hyvin miettimään, miksi kyseiselle kentälle eksyttiin.

Golfia moottoritiellä

Indianassa sijaitseva golfkenttä on rakennettu osittain moottoritien ympärille ja vaikka kentällä pääseekin kulkemaan kävellen, tuo jatkuva liikenne hiukan haastavan ja hämmentävän tunnelman. Turvallisuus onkin yksi asioista, mikä mietityttää useita paikalla pelaavia.

Golfia luonnon tuntumassa

Etelä-Afrikassa sijaitseva Legend Golf & Safari lomakohde on yksi oudoimmista golfkentistä koko maailmassa. Paikalle päästään ainoastaan helikopterin avulla ja koko viheriö on muokattu Afrikan mantereen näköiseksi.

Golfaamista ja tulivuoria

Mikäli golfaamisesta halutaan tehdä hiukan vauhdikkaampaa, voidaan harrastusta kokeilla Merapi tulivuoren rinteillä. Indonesiassa sijaitseva golfkenttä on aktiivisen tulivuoren vierellä ja tämä näkyy radalla esimerkiksi paksuna tuhka ja pöly kerroksena. Tietenkin vaara pelin keskeytymiselle on aina olemassa, jos mukana on erityisen intohimoinen pelaaja, jolla mailat lentelevät, mutta tällä kentällä räjähdysaltis on myös ympäristö!

Golfia lumisissa maisemissa

Grönlannissa sijaitseva luminen golfkenttä tarjoaa mahdollisuuden golfaamiselle talven ihmemaassa. Tämä arktinen sijainti tuo paljon uusia haasteita pelaajille ja jopa muutaman muutoksen välineisiin. Valkoisten pallojen sijasta käytetään oransseja, sillä muuten lumen seasta saisi palloja metsästää tunteja.