Maailman parhaimpia golfkenttiä on vaikea rajata vain muutamaan, koska vaihtoehtoja löytyy niin runsaasti! Tästä listasta löytyykin parhaista parhaimmat!

St. Andrews Skotlannissa

Avoimet mestaruuskilpailut on nähty tällä kentällä jopa 29 kertaa ja golfin pelaaminen alkoi jo 1400 – luvulla. Kenttä on löytänyt tiensä useisiin alan kirjallisuuksiin ja sen merkitystä golfin historialle ei voida kieltää, tai ylittää. Mestariteokseksi kutsuttua kenttää ovat muokanneet monet kädet, sillä se on myös golfin syntymäpaikka. Jättimäiset viheriöt, sokeat kohdat, vaikeat esteet ja muut ominaisuudet nostavat sen omaan luokkaansa. Sää tekee suuren vaikutuksen siihen, kuinka helppo, tai vaikea rata on ja täällä kilpaileminen kuuluu kaikkien golfaajien unelmiin. St. Andrews tarjoaa sekä historiaa, että nykyaikaista laatua, minkä takia se on tärkeimpiä golfkenttiä maailmassa.

Augusta National Golfklubi

Georgiassa sijaitseva golfkenttä toimii Masters turnauksien sijaintina aina huhtikuussa ja onkin yksi harvoja kenttiä, joissa kisataan joka vuosi. Kentän historiasta on kirjoitettu monessa oppaassa ja tästä saisikin kirjoitettua helposti oman kirjan. Augusta Natiolan golfkenttä rakennettiin jo vuonna 1933, mutta tämän jälkeen ratoja on muokattu useaan otteeseen, kuuluisien arkkitehtien toimesta. Kenttä sisältää kaikki ominaisuudet, joita kokenut golfaaja tarvitsee haastaakseen itseään ja oppiakseen uutta.

Pine Valley Golfklubi

Pine Valley Golfklubi sijaitsee New Jerseyssä ja vaikka sielä ei pidetäkkään isoja turnauksia, on se silti yksi parhaimpia kenttiä. Amatööreille suunnattuja turnauksia pidetään puolestaan paljon ja mäntyjen kehystämä kenttä on henkeäsalpaavan upea näky. Tällä radalla pärjääminen vaatii sekä taitoa, että strategiaa, eikä mitään kohtaa tule aliarvioida! Pine Valley onkin pysynyt Golf Magazinen parhaimpien kenttien listalla vuodesta 1985 alkaen, sillä mikään muu kenttä ei anna yhtä houkuttelevaa ja haastavaa ympäristöä harrastukseen hurahtaneille amatööreille.

Cypress Point klubi

Kaliforniassa sijaitseva golfklubi omaa rikkaan ja vaihteikkaan historian, eikä aina hyvällä tavalla. 1900-luvun alkupuolella kenttä kieltäytyi vastaanottamasta tummaihoisia pelaajia, mikä antoi kovan kolauksen paikan maineelle. Myöhemmin kenttä on yrittänyt parantaa mainettaan ja peli paikkana se onkin täydellinen. Kentän radat ovat sijoittuneet rannalle ja pituuden sijasta tällä paikalla keskitytään laatuun ja vaikeuteen.

Shinnecocks Hills Golfklubi

New Yorkist sijaitseva Shinnecock tunnetaan esimerkiksi Yhdysvaltojen avointen kilpailuiden pitämisestä vuonna 2004, sekä kolmesta muusta avoimesta turnauksesta. Kenttä on yksi Yhdysvaltojen ensimmäisistä golfkentistä ja se on C.B Macdonaldin alkuperäistä suunnittelua. Ratoja on muutettu hyvin vähän, sillä niin taidokasta oli alkuperäinen arkkitehtuuri. Tältä kentältä löytyykin kaikki tunnetuimmat pelaajat ja tietenkin klubin alueelle kerääntyy New Yorkin kerma, sekä golfaamaan että sosialistumaan toistensa kanssa.