Joihinkin golfkenttiin ei pelaajaa saisi mistään hinnasta lähtemään. Nämä vaaralliset golfkentät sijaitsevat ympäri maailmaa, mutta sellaisissa paikoissa, että jopa rohkein pelaaja haikailee takaisin tutuille viheriöille.

Ebla Chan Palace hotelli

Syyriassa sijaitseva hotelli omaa hienon golfkentän, joka on vieläkin toiminnassa. Tämä on ihme, sillä Syyrian pääkaupungissa sijaitsevan kentän lähistöllä käydään jatkuvia taisteluista, kun kansalaiset sotivat maan presidenttiä vastaan.

Pyongyang golfkenttä

Pohjois-Korea tunnetaan useasta asiasta, mutta harva näistä on positiivisia. Maasta löytyvä Pyongyang golfkenttä onkin yksi haastavimmista kentistä, mutta maan johtajan huhutaan saaneen täällä uskomattomia tuloksia, pelatessaan ensimmäistä kertaa. Asiaa ei kannata kyseenalaistaa, sillä mielipiteen ilmaiseminen voi johtaa ongelmiin, joista pienin on porttikiellon saaminen kentälle.

Abbottabad golfklubi

Jokainen varmasti muistaa Osama bin Ladenin ja SEAL tiimin, joka tappoi miehen vuonna 2011. Laden löydettiinkin piileskelemästä Abottabadin golfklubin vieressä sijaitsevalta vuoristoalueelta, joten jos halutaan päästä pelaamaan al-Qaidan naapurissa, on tämä kenttä varma valinta.

Hans Merensky golfkenttä

Etelä-Afrikassa sijaitseva kenttä on suhteellisen laadukas ja mukava paikka pelata, kunhan muiden kentän käyttäjien kanssa tullaan toimeen. Krokotiilit ja virtahevot asuttavat kenttää golfaajien tapaan, joten esimerkiksi vesiesteeseen, tai sen läheisyyteen, ei kannata eksyä. Riskinä on vähintään käden menettäminen, tai pahimmillaan golf ura jää hyvin lyhyeen.