Golf, mailapeli, jonka tarkoituksena on lyödä pientä palloa ennalta määrättyyn koloon. Yhden golfradan pituus on joko yhdeksän tai kahdeksantoista reikää. Pelin tarkoituksena on suorittaa rata mahdollisimman vähillä lyönneillä. Jokainen reikä aloitetaan tiiauspaikalta, jonka jälkeen jokainen seuraava lyönti aloitetaan sieltä mihin pallo viimeksi jäi edelliseltä lyönniltä, ja tätä jatketaan kunnes pallo on päätynyt koloon. Golf on laji, joka sopii kaikille ihmisille. Sen aloittaminen ei vaadi järjettömiä fyysisiä ponnistuksia eikä lajin varusteiden hankkiminen ole vaikeaa. Vaikka omia varusteita ei olisikaan varaa ostaa, saa lainaa esimerkiksi Frilans Finans kautta.

Golfkentät ovat usein vaihtelevassa maastossa, mutta usein suurin osa kentästä on viheriöllä eli nurmipohjaisella alustalla. Golfkentillä on erilaisia vesiesteitä sekä hiekka-alueita eli dyynejä. Golfkentän ratojen pituudet vaihtelevat usein useampaan saataan metriin.

Golf on ollut osana olympialaisten kesäolyömpialaisia ensimmäisen kerran vuonna 1900 ja sen jälkeen 1904, jonka jälkeen taukoa oli yli sata vuotta: seuraavan kerran golf oli osa olympialaisia vuonna 2016 ja jälleen taas vuonna 2020. Ammattilaisten tärkeimpi kilpailuja ovat major -turnaukset sekä joukkueiden Ryder Cup. Maailman tunnetuimpiin golfaajiin lukeutuu muun muassa Tiger Woods sekä Dustin Johnson.

Golfin Major turnaukset ovat ammattilaisgolfereiden (miesten) neljä arvostetuinta kilpailua. Kauden aikana pelataan huhtikuussa The Masters Tournament (Augustassa, Yhdysvalloissa), kesäkuussa Yhdysvaltain avoin golfturnaus (Yhdysvalloissa), heinäkuussa Britannian avoin golfturnaus (Britanniassa) sekä elokuussa PGA Championship (Yhdysvalloissa). Ensimmäinen Major Turnaus pelattiin Englannissa vuonna 1860 kun järjestettiin ensimmäinen Britannian avoin golfturnaus. Major Turnaukset ovat arvostetuimpia golf turnauksia, sillä niillä on pitkät perinteet sekä historia.

The Masters Tournament (tai The US Masters) on ensimmäinen kauden Major Turnaus. Täm golf turnaus pelataan joka vuosi samalla kentällä Georgian osavaltiossa Augusta National Golf Clubilla. Turnauksen voittaja saa kultaisen mitalin sekä vihreän takin, sekä hänen nimensä kaiverretaan Masters Trophyyn. Aiempien vuosien voittajia ovat olleet: 2014 Bubba Watson (Yhdysvallat) tuloksella 280, 2015 Jordan Spieth (Yhdysvallat) tuloksella 270, 2016 Danny Willett (Englanti) tuloksella 283, 2017 Sergion Garcia (Espanja) tuloksella 279 sekä 2018 Patrick Reed (Yhdysvallat) tuloksella 273.

Yhdysvaltain avoin golfturnaus (eli US Open Champinship) pelataan vuosittain Yhdysvalloissa. Turnaus pelattiin ensimmäisen kerran vuonna 1895 Newportissa Rhode Islandilla. Vuoden 2015 turnaus pelattiin Chamber’s Bayssa Washingtonissa jolloin 2016 turnaus pelattiin Oakmont Country Clubilla Pennsylvaniassa, jolloin Dustin Johnson (Yhdysvallat) voitti tuloksella 276 sekä vuonna 2917 turnaus pelattiin Erin Hilssissä Wisconsinissä, jolloin Brooks Koepka (Yhdysvallat) voitti tuloksella 272.

Britannian avoin golfturnaus (eli The Open Champinonship, British Open) on vanhin Major Turnaus. Vuonna 2016 turnaus pelattiin Royal Troon Golf Clubilla jolloin voitti Ruotsin Henrik Stenson, vuonna 2017 turnaus pelattiin Royal Birkdale Gofl Clubilla, jolloin voiton vei Yhdysvaltojen Jordan Spieth sekä vuonna 2018 turnaus pelattiin Carnoustie Golf Linksillä jolloin voitti Italian Francesco Molonari.

PGA Championship on viimeinen vuoden Major Turnauksista. Ensimmäinen PGA Champinshop pelattiin vuonna 1916 Bronxvillessä. Vuoden 2015 turnaus pelattiin Whistling Staritsissa Kentuckyssa jolloin voitti Jason Day (Yhdysvallat, vuoden 2016 turnaus pelattiin Baltusrol Golf Clubilla New Jerseyssä jolloin voitti Jimmy Walker (Yhdysvallat) sekä vuonna 2017 turnaus pelattiin Quail Hollow Clubilla Pohjois-Carolinassa jolloin voitti Justin Thomas (Yhdysvallat).