Jokainen golfaaja haluaa kehittyä ja kohdata uusia haasteita. Tämän takia useat kentät tarjoavatkin pelaajille mahdollisuuden etenemiseen, mutta toisilla kentillä meno on niin intensiivistä, että rennoinkin pelaaja alkaa tuntemaan painetta. Omien rajojen ja kestävyyden kokeileminen on hyvä asia ja jos tutut vanhat kentät alkavat kyllästyttämään, on aika kokeilla taitoja maailman vaikeimpien kenttien parissa.

Bethpage Black kenttä

New Yorkissa sijaitseva golfkenttä sisältää viisi rataa, jotka on nimetty eri värien mukaan. Black, eli musta rata, on alueen vaikein rata, mitä suositellaan vain kokeneimmille golfaajille. Ohuet kaistaleet, suuret esteet, viheriöt, vaikeakulkuinen maasto ja kulkeminen ilman golfkärryä ovat vain muutamat radat haastavista puolista.

Le Touesserok golfkenttä

Tämä kenttä sijaitsee Mauritiuksella, Afrikan rannikon tuntumassa. Jokaisella radalla päästään ihailemaan turkoosina hohtavaa merta, minkä ihaileminen onkin hyvä tapa kerätä hermoja, kun taistellaan loputtomia hiekkadyynejä vastaan. Kentältä löytyy laavakiveä, hiekka-ansoja, lampia ja muita esteitä, mitkä haastavat kokeneimmankin pelaajan.

Carnoustie golfkenttä

Skotlannissa sijaitseva kenttä on saanut monet pelaajat itkemään ja vaikka kenttää on yritetty kehittää useasti, on se edelleen hyvin haastava. Strategiaa pitää muuttaa jatkuvasti tuulen mukaan ja samalla pitää huomioida lukuisat vaikeakulkuiset maastot ja yllätykset, jotka odottavat pelaajaa jokaisen nurkan takana. Tämä kenttä kannattaa ehdottomasti katsastaa, mikäli eksytään alueelle.