Golf on monin tavoin upea laji ja nykyisin pelaamisessa voidaan käyttää monipuolisesti apuna myös erilaisia teknisiä laitteita! Jos kuitenkin varsinaisen golfin pelaamisen aloittaminen tuntuu vielä liian korkealta kynnykseltä, kannattaa lajin pariin hakeutua ensiksi minigolfin kautta. Etsiessäsi mukavia urheiluvaatteita minigolf-radalle kannattaa tutustua aim’n-urheiluvaatteisiin, joissa on mukava liikkua myös minigolf-radalla. Jos golf kiinnostaa vielä tämän kokeilun jälkeenkin, kannattaa aivan ensiksi tutustua golfin aloittelijan vinkkeihin ja lähteä rohkeasti kokeilemaan hieman suurempia viheriöitä! Jos kiinnostus jatkuu, saatat jopa innostua lähtemään unelmiesi golfmatkalle kotimaan rajojen ulkopuolelle.

Miksi aim’n?

Aim’n on inspiroiva urheiluvaatteita tarjoava verkkokauppa, jonka taustalta löytyy mielenkiintoinen tarina. Sen tuotteet ovat sekä laadukkaita, käytännöllisiä että muodikkaita. Tilaaminen on helppoa ja nopeaa, ja löydät verkkokaupasta yllättävän laajan valikoiman tuotteita hiusdonitseista urheilutrikoisiin ja mukaviin sneakers-jalkineisiin. Nettishoppailu on erityisen helppoa ja edullista, joten aikaa ja rahaa säästyy tavallista enemmän golf-harrastukseen.

Tavoittele menestystä golfissa aim’n-filosofian innoittamana

Aim’n-verkkokaupan tarina on innoittava ja inspiroiva naiselta naiselle -tarina, jonka pohjalta on hyvä lähteä tavoittelemaan menestystä golfissa – olipa kyseessä sitten suuret viheriöt tai hieman pienemmät minigolfin tarjoamat puitteet. Aim’n-verkkokaupan ja -filosofian taustalta löytyy kaksi kunnianhimoista naista, Tekla ja Helen. He kertovat pyrkivänsä verkkokauppansa tuotteiden kautta ilmaisemaan luovalla tavalla lapsuutensa arvoja ja unelmia. Lisäksi he kertovat, että kauppa tuotteineen on omistettu positiivisuudelle sekä naisellisuuden juhlistamiselle. Heidän kunnianhimoisena tavoitteenaan on voimaannuttaa naisia ympäri maailman. Erityisen tärkeää tämän tavoitteen saavuttamisessa on saada naiset uskomaan potentiaaliinsa ja etenkin itseensä.

On inspiroivaa kuulla, että aim’n-tuoteperheen perustajat Tekla ja Helen ovat kokeneet läpi elämänsä unelmien voiman. Tätä voimaa he haluavat nyt viedä eteenpäin laadukkaiden tuotteidensa kautta. Kun uskot omiin golf-unelmiisi, olet entistä lähempänä niiden saavuttamista. Unelmien tavoittelu on jo itsessään inspiroivaa!

Muodikas aim’n tarjoaa mukavia liikuntavaatteita myös raskaana oleville. Näin liikkuminen, kuten minigolfin peluu, on mukavaa myös kasvavan mahan kanssa eikä muodikkuudestakaan tarvitse tinkiä, sillä aim’n on huolehtinut myös raskaustrikoidensa pienistäkin yksityiskohdista. Kun raskaustrikoot yhdistää vielä mukaviin aim’n-verkkokaupasta löytyviin sneakers-kenkiin, on liikkuminen mukavaa ja rentouttavaa. Jos perheessä on jo lapsi tai lapsia, on minigolf mukavaa tekemistä myös heidän kanssaan. Yhteinen tekeminen auttaa vahvistamaan äidin ja lasten suhdetta ja vähentämään mahdollista uuden tulokkaan aikaansaamaa mustasukkaisuutta. Myös tulevalle äidille minigolf tarjoaa hyvän tilaisuuden rentoutua, mikä on erityisen tärkeää kehon valmistautuessa tulevaan synnytykseen ja vauvan hoitoon.