• 1. Onnea ei ole olemassa

Onnea ei golfissa ole ollenkaan, tai jos on, se on valmistelujen ja mahdollisuuksien yhdistelmä. Jokaisen pelaajan tulee harjoitella ollakseen paras ja käyttääkseen mahdollisuuksia hyväksi. Mahdollisuudet eivät tee onnistumisia, vaan toisinpäin.

  • 2. Älä unohdu mielen sisään

Jos jokin lyönti menee pieleen, tulee hengähtää syvään ja arvioida tilannetta uudestaan. Jos hermot palavat, on myös seuraavat lyönnit todennäköisesti huonoja, eli oman pään sisälle ei tule jäädä murehtimaan. Edessä on aina seuraavia lyöntejä ja seuraavia mahdollisuuksia, joten ei pidä lannistua!

  • 3. Hidasta tahtia ja nauti

Kun muistetaan nauttia jokaisesta hetkestä, rentoutuu koko elimistö. Tämä tunne saadaan usein onnistuneen lyönnin jälkeen, mutta sitä voidaan harjoitella jo heti alkuun. Kannattaa muistella niitä asioita, jotka tekevät harrastuksesta mieluisan, jolloin myös lyönnit usein onnistuvat.

  • 4. Lahjakkuus on myytti!

Jatkuva harjoittelu ja säännöllinen pelaaminen on ainut keino tulla lahjakkaaksi pelaajaksi. Kukaan ei synny golfmaila käsissä, vaan jopa pelin legendaarisimmat nimet ovat joskus olleet tumpeloita aloittelijoita. Vaikka golfin opetteleminen voikin tuntua haastavalta ja joidenkin osa-alueiden kehittäminen tuntuu melkein toivottomalta, on jokaisella mahdollisuus kehittyä taitavaksi pelaajaksi. Taitavan pelaajan erottaakin siitä, että tämä ei lannistu tai luovuta vaikeuksien edessä, vaan yrittää yhä uudelleen ja uudelleen.