Golfaaminen on satoja vuosia vanha peli, eikä sen suosio ole laskemassa kovinkaan nopeasti. Peli sai alkunsa Skotlannissa ja nykyään sitä pelataan jokaisessa maailmankolkassa. Golfin harrastajat pitävät sitä ehdottomasti parhaimpana urheiluna ja jos peli on itselle tuntematon, kannattaa lähteä kokeilemaan. Golfin aloittamiseen on lukuisia hyviä syitä!

  • 1. Nautinnollista urheilua

Golfissa seistään ja kävellään jatkuvasti. Mailakassin kantaminen on jo itsessään oma urakkansa, mutta kun tätä jatketaan kilometri kaupalla, saadaan kunnon treeni. Kaikki tämä tehdään ulkona, luonnon helmassa, säästä ja hyvästä seurasta nauttien. Näin urheileminen ei ole sitä kauheaa hikistä puurtamista, mitä nähdään salilla ja muilla urheilukentillä.

  • 2. Haastetta kerrakseen

Golfia pidetään yhtenä vaikeimmista lajeista, sillä pelaajan tulee pystyä jatkuvasti lyömään pallo alueelle, johon se halutaan. Etäisyydet vaihtelevat paljon ja maasto on haastavaa. Vaikka tämä voi ensin tuntua hiukan pelottavalta ajatukselta, alkaa pelaaja kehittymään jo muutaman harjoituksen jälkeen.

  • 3. Golf antaa yrittämiseen arvoa

Golf on tunnetusti liikemiesten harrastus ja tämän avulla voidaankin saada paljon kontakteja. Kun oman työpaikan pomo kutsuu pelaajat kentälle, voidaan tälle näyttää omat taidot, tehdä vaikutus ja muodostaa parempia suhteita. Golfin pelaaminen voikin saada palkkapussin nousemaan monella tavalla, eikä aina tarvitse olla ammattilainen, jotta rahallisista eduista päästään nauttimaan.