Jos golf harrastuksen aloittaminen kiinnostaa, tulee pohtia, kannattaako hankkia tunteja ammattilaisen opastamisena. Kuten muutkin harrastukset, golfia on vaikea oppia yksin, joten aina pelkästään into ja rohkeus yrittää ei riitä. Pelistä voidaankin tehdä taitavaa jo heti ensimmäisestä hetkestä alkaen, kun vain keskitytään tiettyihin asioihin!

Löydä paikallinen ammattilainen

Jopa alan tunnetuimmat pelaajat käyvät hakemassa neuvoja ja vinkkejä ohjaajilta, jotka opettavat pelaamaan. Jos jopa tämän tason pelaajat joutuvat pyytämään apua, tulee jokaisen aloittelijan hyväksyä tosiasia. Hyvä valmentaja antaa asioihin uutta näkökulmaa ja osaa kertoa kuinka peliä parannetaan.

Aloitus kuntoon

Mikäli aloitus on pielessä, tulee koko harrastaminen olemaan ärsyttävää ja huonosti menestyvää. Hyvä aloitus puolestaan antaa mahdollisuudet mahtavalle pelille, jota ei muuten saavuteta. Vartalon on siis oltava luonnollisessa ja rennossa asennossa! Jalkojen tulisi olla hiukan levällään, polvien hiukan koukussa ja ylävartalon taipua lantion kohdalta. Käsien tulee roikkua mukavalla tavalla ja vasemman lonkan tulisi olla hiukan eteenpäin, vasen olkapää vastakkaisessa suunnassa kohteeseen nähden.

Nettikurssit auttavat myös

Mikäli valmentajaan ei ole varaa, kannattaa miettiä nettituntien ottamista. Luotettavia sivustoja löytyy netistä paljon ja näin laadukasta apua voidaan saada hyvin edulliseen hintaan. Näiden ammattilaisten vinkkien ja ohjeiden mukaan on helppo kehittyä pelissä, vaikka sitä olisi harrastettu vasta vähän aikaa.